Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه امروز ۱۴۰ هزار خانوار در سیستم مستمری قرار دارند، گفت: اعتبارات سرانه بهزیستی در سراسر کشور ۳۵ درصد افزایش می‌یابد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بروجن، علی محمد قادری در جلسه جمع‌بندی سفر به بروجن در جمع مسئولان و مدیران استان، با بیان اینکه امروزه کارآمدی یک سیستم متکی بر مشارکت مردم است، اظهار داشت: سازمان بهزیستی کشور متکی به شرکای اجتماعی خود از جمله خیّرین و نیکوکاران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه ادارات بهزیستی 470 منطقه شهرستانی کشور نیاز به مقاوم‌سازی دارند، بیان داشت: ردیف کشوری برای کمک به تملک دارایی استان‌ها نداریم، تنها می‌توان از حساب مشارکت‌ها بخش اندکی را برای این شهرستان‌ها در نظر گرفت که آن هم بسیار ناچیز است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه  اعتبارات سرانه بهزیستی در سراسر کشور 35 درصد افزایش می‌یابد، اظهار کرد: پشت نوبتی مستمری در کشور زیاد است اما در شهرستان بروجن پشت نوبتی مستمری بهزیستی وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه سازمان بهزیستی موظف است با همکاری تمامی دستگاه‌ها پیشگیری و رفع آسیب‌های اجتماعی را پوشش دهد، گفت: سازمان بهزیستی کشور 19 هزار پرسنل دارد که از حداقل حقوق و مزایا برخوردار هستند اما باید همیشه پای کار بود.

قادری خاطرنشان کرد: امروز 140 هزار خانوار در سیستم مستمری قرار دارند اما کرامت‌بخشی به معلول حتما مورد توجه است. برای نخستین بار اورژانس اجتماعی در کشور برنامه‌محور شد و 400 میلیارد تومان برای آن اعتبار در نظر گرفته شد.

افزایش سرانه مستمری جامعه هدف بهزیستی ضروری است

حجت الاسلام والمسلمین امیرقلی جعفری، نماینده مردم بروجن در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه، اظهار داشت: شهرستان بروجن در حوزه‌های مختلف خیرین بسیار بزرگی دارد، مجموعه سالمندی بروجن یکی از بی نظیرترین مجموعه‌های کشوری است که صفر تا صد آن را خیّر ساخته است و اگر امروز به دنبال ساخت چنین مجموعه‌ای بودیم باید بیش از 50 میلیارد تومان هزینه می‌شد.

وی گفت: مردم با فرهنگ شهرستان بروجن کمک‌کار سازمان بهزیستی و مابقی مجموعه‌ها هستند و در مواردی که امکان وجود دارد باید به کمک خیّران شتافت،  این‌گونه مراکز سالمندی تا ده سال دیگر باید چند برابر شود که در واقع این مجموعه‌ها اجتناب ناپذیر هستند.

نماینده مردم بروجن در مجلس شورای اسلامی گفت: شهرستان بروجن در استان چهارمحال و بختیاری، بام ایران بوده که بلندترین نقطه در این استان است و برای ورزش‌ها، تمرینات، تفریح‌ها، جذب توریست و ... مناسب است.

وی بیان داشت: در جنوب کشور اردوگاه فرهنگی رفاهی ویژه مددجویان، جامعه هدف بهزیستی و محرومین وجود ندارد که قرار شد در منطقه چغاخور شهرستان بروجن یک اردوگاه ایجاد شود.

جعفری اظهار کرد: میانگین در آمد خانواده در استان چهارمحال و بختیاری از میانگین کشوری پایین‌تر است که بالاترین مهاجرت را در استان چهارمحال و بختیاری شاهد هستیم و اگر به دنبال کاهش مهاجرت هستیم نیاز به سرمایه گذاری جدید است.

380 کودک کار در کرمانشاه از خدمات بهزیستی بهره‌مند می‌شوند25 هزار فرزند تحت تکفل سازمان بهزیستی کشور/ خانواده‌محوری اولویت سازمان بهزیستی استنمایشگاه دائمی آثار مددجویان بهزیستی در 4 ایستگاه مترو مشهد افتتاح شد

وی در پایان با اشاره به اینکه اقتضای عدالت تساوی نیست، خاطرنشان کرد: هر کجا کمبود بیشتر است باید به آن قسمت بیشتر رسیدگی کرد،  سرانه مستمری جامعه تحت پوشش بهزیستی باید افزایش یابد. امروز دریافتی 5 معلول 1 میلیون و 500 تومان است که نمی‌توان حتی نصف مخارج یک معلول را با این مبلغ پرداخت.

انتهای پیام/7540/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان بهزیستی کشور شهرستان بروجن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۵۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود اعتبارات عمرانی عامل پیشرفت نکردن شهرستان فلارد است

نماینده شهرستان فلارد در شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری گفت: کافی نبودن اعتبارات عمرانی شهرستان فلارد دلیل اصلی پیشرفت نکردن این شهرستان است.

محمد قنبری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: ساماندهی حریم رودخانه و مسیل‌ها همچنین پارک گردشگری شهرستان فلارد باید تعیین تکلیف شود و بودجه مورد نیاز آن با توجه به موافقت‌نامه سازمان برنامه و بودجه استان در دستور کار قرار گیرد.

وی با اشاره به لزوم اختصاص اعتبارات لازم در حوزه‌های مختلف شهرستان فلارد و موافقت‌نامه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان با ادارات، افزود: کافی نبودن اعتبارات عمرانی شهرستان فلارد دلیل اصلی پیشرفت نکردن این شهرستان است.

نماینده شهرستان فلارد در شورای اسلامی چهارمحال‌وبختیاری، با اشاره به تأمین اعتبارات توسعه بیمارستان شهید ارجمند شهر مال خلیفه، تصریح کرد: با توجه به این‌که طرح توسعه بیمارستان شهید ارجمند شهر مال‌خلیفه به تصویب رسیده و به سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان ابلاغ شده، هنوز تأمین اعتبار لازم برای آن صورت نگرفته است.

قنبری با اشاره به چهار بانده شدن جاده گوشکی به قرح گفت: هر روز جوانان زیادی در این جاده کشته می‌شوند و تأمین اعتبار پروژه این جاده ضرورت است.

کد خبر 749909

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • افزایش اعتبارات شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در برنامه هفتم توسعه
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی / مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • اعتبارات درمان ایثارگران ۱۰۰ درصد افزایش یافت
  • کمبود اعتبارات عمرانی عامل پیشرفت نکردن شهرستان فلارد است
  • «هر سه‌شنبه‌ یک مدرسه»؛ طرحی برای افزایش سرانه آموزشی
  • تصویب افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | حقوق حداقل‌بگیران چند درصد افزایش می یابد؟
  • ۴۰ درصد فضاهای آموزشی بَردَسکَن خراسان رضوی در طرح نوسازی قرار گرفته‌ است
  • خبر خوش سخنگوی دولت برای بازنشستگان تامین اجتماعی